ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα διεθνές συνέδριο στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Ένα διεθνές συνέδριο στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2019, 12:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στις 19-24 Μαρτίου στα Γιάννενα, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών θα φιλοξενήσουν το διεθνές συνέδριο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας ISCAR (International Society of Cultural-historical Activity Research) με θέμα «Crisis in Contexts – Φαινόμενα Κρίσης σε διαφορετικά Πλαίσια». Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο πανεπιστήμιο και στο Πνευματικό Κέντρο.

Συνδιοργανώνει το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

Το συνέδριο προκαλεί τη μελέτη της κρίσης στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μέσα από το πρίσμα της πολιτισμικής και ιστορικής θεωρίας και έρευνας για τη Δραστηριότητα.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει PhD Day, αναγόρευση του καθηγητή Yrjö Engeström του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι σε επίτιμο διδάκτορα, φεστιβάλ επιστήμης και αειφορίας, εκδήλωση για τα 30χρονα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, εκθέσεις παρουσιάσεις βιβλίων και εκδόσεων, παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού και λογισμικού, κλπ., συνέδριο με προσκεκλημένες ομιλίες, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, εργαστήρια, συμπόσια και στρογγυλές τράπεζες κ.α.

Το συνέδριο προβλέπεται να παρακολουθήσουν πάνω από 500 σύνεδροι: καθηγητές, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές, φοιτητές των περισσότερων τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Ελλάδας και του εξωτερικού και τουλάχιστον 1.000 συμμετέχοντες θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι η Κατερίνα Πλακίτση, πρόεδρος του ΠΤΝ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back