Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα βιβλίο για τις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας

Εικόνα του άρθρου Ένα βιβλίο για τις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2018, 13:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την παρουσίαση του βιβλίου «Ελλάδα και Αλβανία: Φυγή στο μέλλον ή επιστροφή στο παρελθόν;» διοργανώνουν οι εκδόσεις «Ι. Σιδέρης» και η Ένωση Χειμαρριωτών «Η Χειμάρρα» τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Du Lac, στα Γιάννενα.

Ομιλητές θα είναι ο πρώην υπουργός επί ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος, ο πρώην υπουργός και επίτιμος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Ελευθέριος Οικονόμου, ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς και ο υποστράτηγος ε.α. Γιώργος Χατζηθεοφάνους. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ενώ παρέμβαση θα γίνει από τον πρόεδρο του κόμματος «Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» Βαγγέλη Ντουλέ. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας.

Για τις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας γράφουν σε αυτό το βιβλίο οκτώ πολιτικοί, δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί και διπλωμάτες: η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Σταύρος Λυγερός, ο Ελευθέριος Οικονόμου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Άγγελος Συρίγος, ο Γιώργος Χατζηθεοφάνους και ο Αλέξανδρος Μαλλιάς (εισαγωγή-επιμέλεια).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back