Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ελισάφ-Καχριμάνης; «Γόνιμη και ουσιαστική» συνάντηση

Εικόνα του άρθρου Ελισάφ-Καχριμάνης; «Γόνιμη και ουσιαστική» συνάντηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2019, 16:12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή». 

Η παράταξη στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «γόνιμη και ουσιαστική» τη συνάντηση, όπου συζητήθηκαν η ανάγκη συνεργασίας όλων των δυνάμεων της περιοχής, «ειδικά των αυτοδιοικητικών με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι «μόνον αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα εποχή και να πετύχουμε πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον τόπο μας» και πρόσθεσε ότι ο ρόλος της Περιφέρειας Ηπείρου στην ολοκλήρωση της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου και στη διαχείριση της επόμενης «είναι κομβικός».

Η παράταξη τονίζει ότι η πρότασή της για τα έργα στον Δήμο Ιωαννιτών «είναι απολύτως προσαρμοσμένη στους υπερκείμενους σχεδιασμούς αλλά και στις πραγματικές ανάγκες που σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες μπορούν να έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη».

Με το ψηφοδέλτιο του κ. Ελισάφ κατεβαίνει και η κα Τύρου-Ούζα που είχε εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος με τον κ. Καχριμάνη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back