Oikonomou pisoi

«Ελάτε πίσω στο ΚΙΝΑΛ»

Εικόνα του άρθρου «Ελάτε πίσω στο ΚΙΝΑΛ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/06/2019, 15:18

Στα χωριά του Μέτσοβου και στη Λάκκα Σούλι βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Γάτσιος, καλώντας τους πολίτες να «επιστρέψουν» εκλογικά στο κόμμα 

«Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί και πρέπει να αποτελέσει δύναμη εξόδου από την κρίση, μια δύναμη συνεννόησης και σταθερότητας, για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου σημαίνει ένα ισχυρό αντίβαρο για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη. Και μια τέτοια ανάπτυξη την έχουν περισσότερο ανάγκη η Ήπειρος και ο νομός Ιωαννίνων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γάτσιος.

Αναφέρθηκε ακόμα στο «Σχέδιο Ελλάδα», που όπως είπε  «προβλέπει για τις “φτωχότερες” περιφέρειες της χώρας ένα Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα στο πλαίσιο της Ε.Ε., για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους».

Στο Μέτσοβο, κεντρικά θέματα των συζητήσεων ήταν η φορολογία και η παραγωγή. «Ως Κίνημα Αλλαγής, έχουμε παρουσιάσει και κωδικοποιήσει τις απόψεις μας τόσο στο 'Σχέδιο Ελλάδα’, όσο και στις θέσεις που ψηφίσαμε στο Ιδρυτικό μας Συνέδριο. Μείωση φόρων, στήριξη των νέων, σύγχρονο και αποκεντρωμένο κράτος είναι απαραίτητες προϋποθέσεις», υπογράμμισε ο Κ. Γάτσιος.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Κ. Γάτσιος θα συνεχίσει τις επαφές του με πολίτες στο λεκανοπέδιο και τις συναντήσεις με επαγγελματικούς φορείς, ενώ το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει  σε χωριά του Δήμου Ζίτσας. 





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back