Oikonomou pisoi

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πανελλαδικές

Εικόνα του άρθρου Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πανελλαδικές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/06/2021, 16:28

Η θεματική επιτροπή Παιδείας της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, στις 20.00, στο θεατράκι, εκδήλωση για τα φετινά περιοριστικά μέτρα της εισαγωγής των μαθητών και των μαθητριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και θέμα «Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ-Αποκλεισμοί και Εκπαιδευτικές Ανισότητες».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων και αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, ο Σπύρος Γεωργάτος, αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Δημοσθένης Παπασταμόπουλος , συντονιστής τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Επίσης, θα τοποθετηθούν με παρεμβάσεις τους ο Νίκος Βράνος διευθυντής του 8ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, η Μιράντα Διατσίδου διευθύντρια του εσπερινού ΓΕΛ Ιωαννίνων, ο Γιάννος Πετρόγιαννης φοιτητής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  και ο μαθητής της τρίτης τάξης του 9ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων Παύλος Βίνης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η φιλόλογος Χαρά Τριανταφύλλου, υπεύθυνη της θεματικής επιτροπής Παιδείας Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back