Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΕΤΑ: Αναδιανομή vouchers για ΚΔΑΠ

Εικόνα του άρθρου ΕΕΤΑ: Αναδιανομή vouchers για ΚΔΑΠ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2017, 17:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τους ωφελούμενους που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2017-2018, καλεί  η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει θα μπουν στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ «Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher» με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι της 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο κάθε υποψήφιος κατά την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης για τη χορήγηση voucher, είναι απαραίτητο να έχει την έγγραφη βεβαίωση του Φορέα, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση στο συγκεκριμένο φορέα/δομή, όπου θα αναφέρεται και η ανάλογη με την ηλικία του παιδιού, κατηγορία Θέσης. Η βεβαίωση αυτή θα συνυποβληθεί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά κατά την εγγραφή του παιδιού.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η ΕΕΤΑΑ με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψηφίους, σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του προϋπολογισμού, όπως αυτός θα διαμορφωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back