Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ψυγείων αυτοκινήτων

Εικόνα του άρθρου Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ψυγείων αυτοκινήτων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2018, 15:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μόλις δέκα μέρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων να εξιχνιάσουν υπόθεση κλοπής από επιχείρηση της πόλης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα εμπλεκόμενος σε κλοπή ψυγείων αυτοκινήτων, από προαύλιο χώρο επιχείρησης ανακύκλωσης αυτοκινήτων και μετάλλων στα Ιωάννινα ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Την προανάκριση έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

Χθες το μεσημέρι στο Μέτσοβο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 38χρονο ημεδαπό και έναν 37χρονο αλλοδαπό, επειδή ο πρώτος απασχολούσε παράνομα στην επιχείρησή του ως εργάτη τον δεύτερο, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία.


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΩΝ

Συνελήφθη, χθες (16-05-2018) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για κλοπή.

Επίσης χθες το πρωί στην Άρτα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back