ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έξι άτομα ανά άγημα, μάσκες πριν και μετά

Εικόνα του άρθρου Έξι άτομα ανά άγημα, μάσκες πριν και μετά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/10/2021, 16:47
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι παρελάσεις φέτος θα γίνουν, με πολιτική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και την όχι πάντα σύμφωνη γνώμη των ειδικών.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, με το δεδομένο ότι οι αριθμοί στο νομό Ιωαννίνων είναι σε έξαρση, δίνει μερικές οδηγίες ώστε να ισχύσει το «μένουμε ασφαλείς».

Διαβάστε επίσης: Η... μάχη της παρέλασης

Καταρχάς, εκτόπς της κοινής παρέλασης των αναπήρων πολέμου, μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών μετά τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων, όλα τα υπόλοιπα πολιτικά τμήματα, δηλ. οργανώσεις και σωματεία, σύλλογοι με εθνικές ενδυμασίες, καθώς και ο Ερυθρός Σταυρός, θα παρελάσουν με μόνο έξι άτομα κατ’ άγημα.

Για το λόγο αυτό  οι πολιτιστικοί σύλλογοι, που δεν έχουν εκδηλώσει, μέχρι στιγμής, την επιθυμία τους να παρελάσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, είτε τηλεφωνικά στο 26510 87202 είτε με  email: e.virou@php.gov.gr .

Αν κάποιος σύλλογος δεν δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή, δεν πρέπει να παρουσιαστεί τελευταία στιγμή στο χώρο συγκέντρωσης, γιατί δεν θα του επιτραπεί να παρελάσει.

Η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική για τους παρελαύνοντες, αφού θα είναι στοιχισμένοι, ωστόσο όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση-εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση- να φορούν τις μάσκες τους.

Τέλος, η Περιφέρεια καλεί «όλοι οι φορείς να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση  ώστε να μείνουμε όλοι ασφαλείς».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back