Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 8-07-2020, 20:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μέχρι τις 10 Ιουλίου, μπορείτε να κάνετε μια συνδρομή στον Τύπο και να πάρετε σε ebook, την πρώτη έκδοση των Ρετρό Ιστοριών, με 28 σελίδες. H προσφορά ισχύει και για τους σημερινούς συνδρομητές των 10 ευρώ.

Επίσης, παλιοί και νέοι (μέχρι 10 Ιουλίου) συνδρομητές, θα παίρνουν ένα εισιτήριο για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Θυμωμένο Πορτραίτο τον Ιούλιο (πλην των παιδικών αφηγήσεων). Ισχύουν περιορισμοί στον αριθμό του κοινού, λόγω κοροναϊού.

 

Το Patreon είναι μια πλατφόρμα «ενίσχυσης δημιουργών», μέσω της οποίας, ουσιαστικά μπορείτε να κάνετε μια μηνιαία συνδρομή στο typos-i.gr.

Μια μικρή επανάληψη για τον τρόπο λειτουργίας του Patreon:

Πατάτε το «κουμπί» ώστε να οδηγηθείτε στην πλατφόρμα, όπου κάνετε μια εγγραφή.

Το Patreon λειτουργεί ως «παράλληλο» site, μέσω του οποίου μπορείτε να έχετε πρόσβαση, πριν από τη δημόσια κυκλοφορία υλικού από τον Τύπο. Επίσης, εκεί θα λαμβάνετε προσφορές, όπως οι προαναφερθείσες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις (προσφορές, αναρτήσεις κ.λπ.) μέσω και της εφαρμογής του Patreon για κινητά.  

Κάθε μήνα, μέχρι να διακόψετε τη συνδρομή, το Patreon «τραβάει» από το μέσο πληρωμής που δηλώσατε, το ποσό που δηλώσατε (4 ή 10 ευρώ συν 24% ΦΠΑ).

Μπορείτε να διακόψετε όποτε θέλετε τη συνδρομή σας

Κατά την εγγραφή σας, δηλώνετε το μέσο με το οποίο θα πληρώνετε: Κάρτα ή Paypal

Στη διαδικασία εγγραφής, ενημερώνεστε επίσης για την ημερομηνία στην οποία θα χρεώνεστε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να μας ρωτήσετε: ioanninontypos@gmail.com

Παρακολουθώντας τη σελίδα του typos-i στο patreon (από το desktop ή την εφαρμογή στο κινητό) θα ειδοποιήστε για το υλικό που διατίθεται πρώτα ή και αποκλειστικά στους patrons.

Έτσι και αλλιώς, σας ευχαριστούμε πολύ!

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα