Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Δύο ημερίδες από το Ινστιτούτο Γαστρεντερολογίας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2018, 16:51

Δύο ημερίδες για τα φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου και για τα ηπατικά νοσήματα, οι οποίες απευθύνονται στο ευρύτερο ιατρικό κοινό της Ηπείρου και ιδιαίτερα σε παθολόγους, γαστρεντερολόγους και γενικούς γιατρούς, θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 16 Ιουνίου, αντίστοιχα, στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.

Η διοργάνωση γίνεται από το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ) με πρόεδρο τον διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αναπληρωτή καθηγητή Γαστρεντερολογίας κ. Δημήτριο Χριστοδούλου.

Όσον αφορά την πρώτη ημερίδα στις 9 Ιουνίου, η συχνότητα εμφάνισης των φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου που επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των πασχόντων και τη συνολική υγεία του οργανισμού τους, είναι διαρκώς αυξανόμενη σε όλον τον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια. Για τη δεύτερη ημερίδα της 16ης Ιουνίου, τα ηπατικά νοσήματα, όπως οι ιογενείς ηπατίτιδες, χαρακτηρίζονται ως «σιωπηλή νόσος» λόγω της ασυμπτωματικής τους φύσης. Ωστόσο, αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Για τα νοσήματα αυτά έχουν ανακύψει σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις και νέες αποτελεσματικές θεραπείες.

Η εγγραφή και στις δύο ημερίδες είναι δωρεάν και υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν online, μέσω της ιστοσελίδας conferre.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back