Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Xρυσά αστέρια για πέντε προϊόντα

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Xρυσά αστέρια για πέντε προϊόντα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/06/2021, 20:50
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πέντε νέες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο απέσπασε και τη φετινή χρονιά η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards  2021 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, ενός ανεξάρτητου οργανισμού.

Τα προϊόντα που έλαβαν την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών είναι το στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά και η φέτα Π.Ο.Π.

Με δύο χρυσά αστέρια βραβεύτηκαν η βαρελίσια φέτα Π.Ο.Π 4μηνης ωρίμανσης, το στραγγιστό γιαούρτι χωρίς λακτόζη και το τυρί ελαφρύ με λιγότερα λιπαρά.

«Κάθε διάκριση είναι μια μικρή γιορτή και μας τιμά ιδιαιτέρα το γεγονός ότι τα προϊόντα μας συνεχίζουν να κερδίζουν διεθνείς διακρίσεις, τόσο υψηλού και αναγνωρισμένου κύρους. Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων ‘Δωδώνη’ και η μοναδική τους γεύση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της προσήλωσης μας όλα αυτά τα χρόνια, στο να αποτελούμε πρεσβευτές της αυθεντικής ελληνικής γεύσης στην χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο, μεταφέροντας σε κάθε σπίτι και σε κάθε τραπέζι τη Γεύση του Καλού και αξίες όπως η παράδοση, η αυθεντικότητα, η γνησιότητα, το μεράκι και η υπευθυνότητα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης. 

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων και ποτών, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back