Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Δωρεά 10,5 τόνων γιαουρτιού

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Δωρεά 10,5 τόνων γιαουρτιού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2022, 16:56
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» παρήγαγε 10,5 τόνους στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2% για να τους διαθέσει σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, στην Αττική, στην Ξάνθη και στη  Δράμα καθώς και σε νησιά του Αργοσαρωνικού και του Βορείου Αιγαίου.

Μεταξύ άλλων το γιαούρτι διατέθηκε μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου και πολλών ακόμη φορέων ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπιών Οργανισμών («Μπορούμε», ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά, μητρόπολη Θήβας, Αρχιεπισκοπή Αθηνών κ.α. ), σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και συσσίτια.

Συνολικά, η γαλακτοβιομηχανία έχει διαθέσει γαλακτοκομικά προϊόντα που ξεπερνούν τους 100 τόνους, σε δωρεές τα τελευταία 10 χρόνια.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στηρίζει σταθερά με γαλακτοκομικά προϊόντα ιδρύματα, νοσοκομεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που στέκονται στο πλευρό ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, ενώ τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση την ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Ιωαννίνων, ενορίες καθώς και το γηροκομείο και ορφανοτροφείο της μονής Δουραχάνης.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά, ήρθαμε σε επικοινωνία με πάρα πολλούς φορείς, καταγράψαμε τις ανάγκες τους και προχωρήσαμε σε αυτή την σημαντική δωρεά», καθώς και ότι «θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να ότι συμβάλλουμε στο μέγιστο στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, ενώ παράλληλα θα ενισχύουμε πρωτοβουλίες και δράσεις φορέων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων όσων χρειάζονται την υποστήριξή μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back