Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Διαστημική» βράβευση σε μαθητές και μαθήτριες

Εικόνα του άρθρου «Διαστημική» βράβευση σε μαθητές και μαθήτριες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/03/2019, 22:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ομάδα μαθητών και μαθητριών του 7ου λυκείου, του 9ου λυκείου και του ΓΕΛ Ζωσαιμαίας, που έφτασε κυριολεκτικά ψηλά με το δορυφόρο που έφτιαξε για το διαγωνισμό CanSat βράβευσε ο Δήμος Ιωαννιτών. «Είναι πολύ σημαντικές οι δουλειές που έχουν κάνει τα παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια» τόνισε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και συμπλήρωσε: «Ως δημοτική αρχή οφείλουμε να επιβραβεύουμε αυτές τις προσπάθειες»

Τα συγχαρητήριά τους έδωσαν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων.,

Ο κ. Μπέγκας συγχάρηκε τους καθηγητές κ.κ. Ν. Μαρέτα, Γ. Σκαργιώτη, Κονετά και τον κ. Π. Τριανταφύλλου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που στήριξαν και καθοδήγησαν την προσπάθεια.

Οι μαθητές και μαθήτριες που βράβευσε ο Δήμος είναι: Αναστασούλη Μ., Βλάχου Ε., Γεωργίου Δ., Δασούλα Μ., Καλαμπόκας Ν., Κανδρέλη Π., Καπέλης Γ., Καψάλη Π., Λώλος Κ., Οικονόμου Γ., Πήλιος Κ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
φον Μπράουν, Βέρνερ
Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια, αλλά αυτό δεν λέγεται "δορυφόρος". Λέγεται "πύραυλος" που κάνει βολή προς τα πάνω και εν συνεχεία επιστρέφει πάλι προς τα κάτω. Δορυφόρος είναι ενα ουράνιο σώμα που ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ γύρω απο ενα άλλο. Καλή είναι η διαφήμιση σ αυτα τα εγχειρήματα, αλλά να είναι ΣΩΣΤΑ αυτά που γράφονται
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back