Διαφορετική… «εμβολιαστική σήμανση»

Εικόνα του άρθρου Διαφορετική… «εμβολιαστική σήμανση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2021, 11:31

Η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση, το βράδυ της 24ης Ιουλίου, έκανε μια παρέμβαση με διαφορετική «εμβολιαστική σήμανση» σε περίπου 200 μαγαζιά της πόλης.

Η ΕΣΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ποιος ρώτησε τόσα χρόνια, αν η σερβιτόρα που τον σερβίρει, παίρνει όλα τα ένσημά της; Ποια ρώτησε τον ντελιβερά αν δουλεύει για 12 ώρες μέσα στην καταιγίδα; Ποιον τον έπιασε πρεμούρα, αν η πωλήτρια στο κατάστημα ρούχων δεν έχει ένα σκαμπό να κάτσει για 8 ώρες; Ποιοι διαμαρτυρήθηκαν στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ όταν βλέπουν τους υπαλλήλους να κοψομεσιάζονται κουβαλώντας κι αμέσως μετά να τρέχουν στα ταμεία, αφού πρώτα σφουγγαρίσουν τον διάδρομο; Ρώτησε κανείς αν η κοπέλα που φουλάρει το ντεπόζιτο πληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα; Ρώτησε αν την στρίμωξε ποτέ το αφεντικό της; Νοιάστηκε για τους μετανάστες/ριες εργάτες/ριες που λιώνουν στις αποθήκες και τα χωράφια, αν δέχτηκαν καμία ρατσιστική επίθεση; Για το εμβόλιο όμως ρωτούν όλοι! Ξεχνώντας να διερωτηθούν για το που μας οδηγεί η υποχρεωτικότητά του! Γιατί αναμασούν όλοι, το κουτόχορτο της κρατικής προπαγάνδας».

Αναφέρει τέλος ότι «υποχρεωτικότητα και ο εξαναγκασμός των εμβολιασμών αποτελεί απλώς μια όψη του ταξικού πολέμου, ο οποίος οξύνεται από το κράτος και το κεφάλαιο. Αυτοί είναι οι εχθροί του κοινωνικού συνόλου. Και αυτός ο πόλεμος μας αφορά όλους».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back