Ντοτη3
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Διαδρομή ελπίδας»: Υποδοχή στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου «Διαδρομή ελπίδας»: Υποδοχή στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2025, 14:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών στηρίζει τη «Διαδρομή ελπίδας» με ποδήλατο που κάνει ο αθλητής Σωτήρης Μπαρμπαρόσος και τον υποδέχεται στις 10 Φεβρουαρίου στις 20:30, στο δημαρχείο Ιωαννίνων.

Ο Μπαρμπαρόσος διανύει με το ποδήλατό του 1.200 χιλιόμετρα σε 20 πόλεις της Ελλάδας, μεταφέροντας ελπίδας και αλληλεγγύης προς όλα τα παιδιά που μάχονται τον καρκίνο.

Η πρωτοβουλία είναι αφιερωμένη στο έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο», συμβάλλοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας (15 Φεβρουαρίου).

Ο Δήμος Ιωαννιτών καλεί τους πολίτες να παραβρεθούν στην υποδοχή του Σωτήρη Μπαρμπαρόσου, λέγοντας ότι «η παρουσία όλων μας θα ενισχύσει τον σκοπό του αγώνα και θα δείξει πως κανένα παιδί δεν είναι μόνο του σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
TERNA PISO