ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Διάδραση» με ίδιο ύφος και νέα πρόσωπα

Εικόνα του άρθρου «Διάδραση» με ίδιο ύφος και νέα πρόσωπα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2016, 17:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η «Διάδραση» ζητάει την ψήφο των μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ, στις 20 του μήνα, θέλοντας να διατηρήσει την εκλογική της δύναμη αλλά και να αντιπαρέλθει την ξεχωριστή κάθοδο (και) παλιών μελών της που κατεβαίνουν με τη σαφώς πιο «γαλάζια» ΔΚΜ. Έτσι και αλλιώς, το ΤΕΕ Ηπείρου έχει αρκετές πολιτικές διαφοροποιήσεις από την κεντρική πολιτική κονίστρα και αυτές ουσιαστικά επιθυμεί να αναδείξει η παράταξη, προβάλλοντας το προφίλ των «νέων, καταρτισμένων, ανεξάρτητων» μηχανικών.

«Τα μεγάλα θέματα, όπως ασφαλιστικό, φορολογικό, τράπεζα Αττικής, ΤΣΜΕΔΕ, επαγγελματικά δικαιώματα, τίτλοι σπουδών, πέρα το να αντιμετωπίζονται ως ‘μαύρα κουτιά’, δεν έχουν λυθεί και παραμένουν ανοιχτά» τόνισε ο Αλέξανδρος Λάμπρου, υποψήφιος με την παράταξη. «Θεωρούμε ότι τόσο το ΤΕΕ κεντρικά, όσο και το τμήμα μας, έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από όσες έχει δείξει μέχρι σήμερα, για να συνδράμει στην ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής και ταυτόχρονα να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους.

Τέλος, ο κ. Λάμπρου κάλεσε τους μηχανικούς να συμμετάσχουν στις εκλογές προκειμένου να στηριχτεί το επάγγελμα και οι προοπτικές του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back