Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 22-10-2021, 15:10
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ξεκινάει και φέτος την ερασιτεχνική του σκηνή, με σύνθημα μάλιστα: «Παίζω Κάνοντας Θέατρο».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το ΔΗΠΕΘΙ «στοχεύει σε μια υψηλού επιπέδου θεατρική εκπαιδευτική διαδικασία όπου η μάθηση μετατρέπεται σε ένα όμορφο ταξίδι στη χώρα της φαντασίας και της δημιουργίας, το οποίο εν δυνάμει θα οδηγήσει σε παραστάσεις και συναφείς παραστατικές δράσεις της ερασιτεχνικής σκηνής στο τέλος της χειμερινής θεατρικής περιόδου».

Τα τμήματα θα είναι τα εξής:

Παιδικό για ηλικίες 4-7, Παιδικό για ηλικίες 8-12, Εφηβικό για ηλικίες 12-18, Ενηλίκων για άνω των 18 (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο τμήμα ενηλίκων να έχουν ολοκληρώσει τις σχολικές υποχρεώσεις) και τμήμα ΑμεΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.dipetheioannina.eu ή στα τηλ. του ΔΗΠΕΘΕ 2651025670 και 2651073233, 9:00-15:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: ergastiriadipethei@gmail.com .

Παράλληλα, το ΔΗΠΕΘΙ καλεί «ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορευτές και θεατροπαιδαγωγούς που επιθυμούν να αναλάβουν το συντονισμό της θεατρικής εκπαίδευσης των τμημάτων»,  να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο ergastiriadipethei@gmail.com μέχρι τις 30 Οκτωβρίου με θέμα «Ερασιτεχνική Σκηνή».

Εξυπακούεται ότι ισχύουν όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus espa