Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης ευχαριστεί εταιρίες εμφιάλωσης…

Εικόνα του άρθρου Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης ευχαριστεί εταιρίες εμφιάλωσης…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2021, 16:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από τα παράδοξα των τελευταίων ωρών είναι η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΙ (από το προσωπικό mail του προέδρου της, κ. Μπαρτζώκα), με την οποία μια δημοτική επιχείρηση ύδρευσης ευχαριστεί βιομηχανίες εμφιάλωσης νερού της περιοχής, για τη δωρεάν διανομή 13.000 μπουκαλιών χτες Κυριακή, μέρα κατά την οποία κόπηκε το νερό στο μεγαλύτερο μέρος των Ιωαννίνων.

Ο κ. Μπαρτζώκας αναφέρει ότι «το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο» γιατί τα φορτηγά του Δήμου μετέφεραν αλάτι και γιατί, λόγω Κυριακής, οι εταιρίες δεν είχαν αρκετούς εργαζόμενους.

Συμπεραίνει ότι «αποδείχθηκε όμως, για ακόμη μία φορά, ότι, σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, οι συνεργασίες μεταξύ τοπικών αρχών και τοπικών εταιρειών μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα».

Ωστόσο, μόνο «λύση» δεν ήταν αυτή που δόθηκε, παρά τις καλές προθέσεις της ΔΕΥΑΙ και την προσφορά των εταιριών. Διανεμήθηκε νερό σε λίγους κατοίκους, σε δύο σημεία μόνο της πόλης, με προβληματική ενημέρωση από πλευράς εταιρίας, με σκηνές οριακά αναξιοπρεπείς να εκτυλίσσονται σε κάποιες περιπτώσεις…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back