Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Δημόσιο: Εκκίνηση της τρίτης φάσης αξιολόγησης

Εικόνα του άρθρου Δημόσιο: Εκκίνηση της τρίτης φάσης αξιολόγησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/06/2018, 20:18
ΕΛΛΑΔΑ

Η τρίτη φάση της αξιολόγησης για την περίοδο του έτους 2017 στο Δημόσιο άρχισε από σήμερα, σύμφωνα με την υπ. αρ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.2/41/οικ.22046 εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η προθεσμία καταχώρισης των στοιχείων από τον αξιολογητή Α’ ξεκινά σήμερα και λήγει την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, καταληκτική ημερομηνία υποβολής της έκθεσης αξιολόγησης στον Β’ αξιολογητή.

Ακολουθεί, από 6 Ιουλίου 2018 έως 20 Ιουλίου 2018, η Δ’ φάση της αξιολόγησης για την αξιολογική περίοδο 2017, όπου οι αξιολογητές Β’ προβαίνουν στην αξιολόγηση των υφισταμένων τους ως δεύτεροι ιεραρχικά προϊστάμενοι.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxis. 

Σημειώνεται, ότι η έκθεση αξιολόγησης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους τίτλους σπουδών του υπαλλήλου, καθώς και τις δραστηριότητες επιμόρφωσης κατά το έτος στο οποίο αναφέρεται η αξιολόγηση, συνοπτική περιγραφή τού έργου που επιτελέσθηκε από την οργανική μονάδα (Διεύθυνση, Τμήμα) στην οποία ανήκει ο αξιολογούμενος, τα στοιχεία της συμβουλευτικής συνέντευξης και τη βαθμολογία του αξιολογούμενου βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων (γνώση του αντικειμένου, ενδιαφέρον και δημιουργικότητα, υπηρεσιακές σχέσεις και συμπεριφορά, καθώς και αποτελεσματικότητα.

Ολόκληρη η εγκύκλιος: 6104465ΧΘΨ-ΟΣΚ.pdf

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back