Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δεν έρχομαι να βγάλω λόγο, έρχομαι να μιλήσουμε»

Εικόνα του άρθρου «Δεν έρχομαι να βγάλω λόγο, έρχομαι να μιλήσουμε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2019, 18:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο Πέραμα και στις γύρω περιοχές, Κρύα, Κρανούλα, Περίβλεπτο, Αμφιθέα, βρέθηκε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι της «Ενότητας Πολιτών».  

Η παράταξη αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «δεν πρόκειται για κλασικού τύπου προεκλογικές εκδηλώσεις», αλλά για «έναν πρώτο κύκλο συναντήσεων και ουσιαστικού διαλόγου με τους δημότες στις γειτονιές της πόλης και των χωριών».

Ο ίδιος ο επικεφαλής τόνισε: «Δεν έρχομαι να... ‘βγάλω λόγο’, έρχομαι να μιλήσουμε. Να ακούσω κυρίως εσάς και σας ζητάω να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για όλα».

Όπως και στις προηγούμενες εξορμήσεις, έτσι και τώρα στο Πέραμα και τη γύρω περιοχή έγινε μια απαρίθμηση παρεμβάσεων, όπως για παράδειγμα έργα οδοποιίας, γήπεδο 9Χ9, είσοδος σπηλαίου και αναφέρθηκε και το σε εξέλιξη πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης δρόμων κ.α.

 Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπλαση της παραλίμνιας ζώνης, έργο του οποίου η μελέτη παραλήφθηκε και έχει εξασφαλισμένους πόρους από το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης. «Αναμένεται δε το επόμενο διάστημα να βγει στον αέρα η σχετική προκήρυξη για να υποβάλει ο Δήμος το έργο» όπως αναφέρει η παράταξη.

Αύριο Τρίτη 9 Απριλίου στις 9 το βράδυ η παράταξη θα είναι στα Σεισμόπληκτα και την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στα Μάρμαρα και κατόπιν, σε Καρδαμίτσια-Μέλανδρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back