Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα ο κ. Μητσοτάκης».

Εικόνα του άρθρου «Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα ο κ. Μητσοτάκης».
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2019, 15:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Ηπείρου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει ότι «ήρθε, είδε και απήλθε» και επικεντρώνει στα εξής σημεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση: ότι ο περιφερειακός σχεδιασμός στην Ήπειρο προβλέπει Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) και Πράσινα Σημεία «που σήμερα απουσιάζουν» και πως «απουσιάζει και μια σοβαρή εκτίμηση για το τελικό κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν οι 18 δήμοι και συνακόλουθα οι πολίτες».

Προσθέτει επίσης ότι «το εργοστάσιο ΑΣΑ ‘κλείδωσε’ στο περιφερειακό συνέδριο του 2017 και χρηματοδοτήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσε τη σημαία του περιφερειάρχη κατά την προεκλογική εκστρατεία και συνεχίζει να αποτελεί εργαλείο προβολής της πολιτικής του».

Χαρακτηρίζει «εθιμοτυπική» την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και στη Βελλά και σχολιάζει, με αφορμή τις ανακοινώσεις στη Βίτσα: «Θα περιμένουμε να δεσμευτεί για την έλευση φυσικού αερίου στην Ήπειρο και τη γραμμή τρένου Ηγουμενίτσα – Γιάννενα – Καλαμπάκα (του είπε κανείς τίποτα για αυτά;). Όλα τα άλλα είναι σημαντικά μεν αλλά δευτερεύοντα».

Καταλήγει αναφέροντας: «Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η περιφέρεια μας είναι σε θέση να συγκριθεί με τις προηγμένες περιφέρειες της χώρας και της Ευρώπης και η απάντηση είναι δυστυχώς αρνητική. Η πρόκληση είναι για τα έργα της επόμενης ημέρας και προγραμματισμός για μελλοντικά έργα δεν υπάρχει γι αυτό δεν εξαγγέλλονται».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back