Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δείτε τη λίστα χειρουργείου του Χατζηκώστα

Εικόνα του άρθρου Δείτε τη λίστα χειρουργείου του Χατζηκώστα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2017, 18:40
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από τις 23 Μαΐου 2017 το νοσοκομείο Χατζηκώστα εφαρμόζει το νέο τρόπο κατάρτισης, οργάνωσης και λειτουργίας της λίστας χειρουργείου, όπως έχει οριστεί με βάση την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 4316/τ.Β΄/30.12.2016). Πρόκειται για τον  κατάλογο στον οποίο απεικονίζεται η σειρά προτεραιότητας των προς εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων.

Συγκεκριμένα, η Λίστα Χειρουργείου θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και θα ανανεώνεται την τελευταία εργάσιμη μέρα κάθε εβδομάδας από την αρμόδια επιτροπή. Ο ασθενής χρησιμοποιώντας το προσωπικό κωδικό που του έχει δοθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο μετά από προσωπική συνεννόηση, θα μπορεί να παρακολουθεί και να επιβεβαιώνει ηλεκτρονικά το χρονοδιάγραμμα της επέμβασης του.

Η εμφάνιση των χειρουργικών επεμβάσεων στη λίστα θα γίνεται σταδιακά με την επικύρωση τους από την Επιτροπή Χειρουργείου

Επισημαίνεται ότι τα επείγοντα περιστατικά δεν εντάσσονται στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά θα εμφανίζονται στη λίστα ανά δεκαπενθήμερο ως διενεργηθέν επείγον χειρουργείο.

ΣΧΟΛΙΑ
Αποστολου κωνσταντινα
Ψάχνω χειρουργό ορθοπεδικο
Κληρονομος νικος
Θα ήθελα να μάθω ποτέ θα ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα χειρουργεία
Σπύρος Πάγκαλης
Ψάχνω χειρουργό ΩΡΛ
Ηλιας Μπεης
Καλημέρα. Επειδή έχω προγραμματισμένη χειρουργείο 24/4 και μένω 40 χιλιόμετρα έξω από τα Γιάννενα μου είπαν να κάμω τεστ πρώτου κάνω την εισαγωγή. Μπορώ να το κάνω και στο ΚΥ Βουτσαρα ;; Ευχαριστώ..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back