Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δε στέκει» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Εικόνα του άρθρου «Δε στέκει» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2021, 16:27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας,  το Kέντρο Hμέρας «Σκυτάλη» της Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η. διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ», την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανοιχτό εργαστήριο αφήγησης που θα συντονίζει η αφηγήτρια Μαρία Μαχαίρα  και θα συμμετέχουν η χοροθεραπεύτρια Δώρα Μπαρέκα καθώς και ο μουσικός Αντώνης Καρασταμάτης.

 Οι συμμετέχοντες-ουσες θα δημιουργήσουν επί σκηνής, ιστορίες μαζί με το κοινό και θα αφηγηθούν  παραμύθι με τίτλο «Το βασιλόπουλο  με τα γαϊδουρινά αυτιά» θέλοντας να αναδείξουν τη διαφορετικότητα και την αποδοχή.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας (Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων/www.piop.gr)  στο τηλέφωνο: 26510 64065, καθημερινά, 10:00-18:00,εκτός Τρίτης.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back