Oikonomou pisoi

ΔΑΣ: «Να ανακληθούν οι αποφάσεις στην Αποκεντρωμένη»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2021, 18:13

Δέκα εκλεγμένοι με τη ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) σε δημόσιες υπηρεσίες και τομείς, συνυπογράφουν κείμενο στήριξης των εργαζόμενων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας, οι οποίοι-ες κατήγγειλαν μεθοδεύσεις στο του Τμήματος Παρακολούθησης και Προστασίας Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων Ηπείρου.

Οι Θ. Μαχτσίρας, Τ. Τόκας, Μπ. Παππάς, Γ. Πρέντζας, Τ. Ζέκα, Γ. Σίμος, Π. Γιώτη, Β. Γραμμενιάτης, Γ. Παπαδιάς και Θ. Μπασογιάννης καταγγέλλουν ότι ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης κ. Μιχελάκης αρνήθηκε να συναντήσει αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ και των εργαζόμενων σε Αποκεντρωμένες.

«Η αδιάλλακτη αυτή στάση του συντονιστή έρχεται να προστεθεί στην αυθαίρετη, αυταρχική και τιμωρητική  μετάθεση – ‘μετακίνηση’ της συναδέλφου αναπληρώτριας προϊσταμένης του Τμήματος Παρακολούθησης & Προστασίας Υδατικών Πόρων της Δ/νσης Υδάτων Ηπείρου» καταγγέλλουν και προσθέτουν ότι «συμπίπτει χρονικά και έρχεται ως αντίποινα στον αγώνα που γίνεται από τους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συναδέλφους, ενάντια στις μεθοδεύσεις των διοικούντων της ΑΔΗ-ΔΜ για τη χειραγώγηση – τροποποίηση του διαχειριστικού μέτρου Μ05Σ0803 ΣΔΛΑΠ Ηπείρου».

Υιοθετούν το ψήφισμα των εργαζόμενων και ζητούν να ανακληθούν οι «αυθαίρετες αποφάσεις και οι μεταθέσεις-μετακινήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back