Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Covid-19 και «ράδιο αρβύλα»: μια επικίνδυνη σχέση

Εικόνα του άρθρου Covid-19 και «ράδιο αρβύλα»: μια επικίνδυνη σχέση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2020, 15:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για ανυπόστατες φήμες σε βάρος επιχειρήσεων ή εργαζόμενων σε αυτές που τους στοχοποιούν ως φορείς του ιού covid-19, και οι οποίες προκαλούν μεγάλη ζημιά, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου.

«Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θεωρεί ότι σε μια από κάθε άποψη δύσκολη  εποχή, δεν είναι ώρα για ‘ράδιο αρβύλα’ και πως όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί πλέον το οποιοδήποτε λάθος, η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση των πολιτών είναι ικανή να σταθεί μοιραία για την επιβίωση των επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας» τονίζεται.

Ο κ. Δημητρίου ξεκαθαρίζει καταρχάς ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πρέπει να τηρούνται σε όλες τις επιχειρήσεις και ότι το ίδιο το Επιμελητήριο δεν θεωρεί ότι οι επιχειρήσεις δεν θα πρέπει να υπόκεινται σε ελέγχους από τους επίσημους φορείς του κράτους.

Ωστόσο, οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στις επιχειρήσεις. «Για όλους εμάς, όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, προέχει η ανθρώπινη ζωή. Ας μη δημιουργούμε όμως προβλήματα εκ του μη όντος για λίγα likes τα οποία θα δημιουργήσουν ανεπανόρθωτα dislikes στις επιχειρήσεις του νομού μας» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back