Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Βοήθεια για την Καρδίτσα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/10/2020, 11:45

Τα σχολεία της Ηπείρου, τα οποία δραστηριοποιούνται στο «Νοιάζονται και δρω» ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας για αποστολή βοήθειας στους πληγέντες από τις πλημμύρες. 

Σε συνεργασία με τους Paguristas, κάποια από τα σχολεία συνέβαλαν στην αποστολή που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, έχουν σταλεί περισσότερες από 50 επιπλέον κούτες απευθείας από τα σχολεία μας, με τα υλικά που ζητήθηκαν. 

Ανάμεσα στα σχολεία που προσέφεραν συγκαταλέγονται τα: Νηπιαγωγείο Πάργας, Νηπιαγωγείο Ζίτσας, 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 26ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, Δημοτικό Σχολείο Σταυρακίου, 9ο ΓΕΛ Καρδαμιτσίων, ΓΕΛ Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» και άλλα.

Επίσης, ειδική μνεία κάνει το δίκτυο «Νοιάζομαι και δρω» στην προσφορά, τόσο από πρόσφυγες, στην αποστολή της περασμένης εβδομάδας, όσο και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων και του Μορφωτικού και πολιτιστικού συλλόγου Ιεράς Μονής Δουραχάνης «Το άνθος». 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back