Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Βαριές ποινές στο Δελβινάκι

Εικόνα του άρθρου Βαριές ποινές στο Δελβινάκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/04/2019, 00:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά τις βαριές ποινές που επέβαλε το δικαστήριο στους κατηγορούμενους για διακίνηση ανθρώπων με παράνομο τρόπο. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκαν εννιά άτομα, ενώ ο καταδικασμένος ως αρχηγός του κυκλώματος τιμωρήθηκε με 163 χρόνια φυλάκιση, ενώ οι μικρότερες ποινές ήταν 9 χρόνια για τον πρόεδρο της κοινότητας Δελβινακίου.

Ο Δήμος Πωγωνίου έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του προέδρου και τη Δευτέρα 8/4 θα ορκιστεί ο αντικαταστάτης του.

«Ο Δήμος Πωγωνίου καταδικάζει απερίφραστα κάθε συμμετοχή σε παράνομη δραστηριότητα. Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η σύλληψη κυκλώματος στο οποίο φερόταν να εμπλέκεται ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δελβινακίου, η δημοτική αρχή τήρησε στάση σιγής σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καψάλης και πρόσθεσε ότι «’σημαία’ της δημοτικής αρχής είναι η προφύλαξη της ασφάλειας της περιοχής και των δημοτών μας. Κάθε πρόσωπο ή πράξη που δεν ακολουθεί την οδό της νομιμότητας και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των δημοτών μας θα μας βρίσκει απέναντι. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε παράνομες δραστηριότητες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back