ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αυτόνομη κάθοδος για τη Συμμαχία Πολιτών

Εικόνα του άρθρου Αυτόνομη κάθοδος για τη Συμμαχία Πολιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2018, 18:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Συμμαχία Πολιτών Δήμου Ζίτσας θα κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η κάθοδος θα είναι αυτόνομη, χωρίς να συμμετάσχει στην κοινή παρέμβαση που συζητούν οι Βασίλης Γαρδίκος και Μανόλης Ματσάγκας.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης Χρυσόστομος Βούζας καταγγέλλει τη συνεργασία των δύο παρατάξεων ως «παραπλανητική». Αναφέρει συγκεκριμένα ότι «πρόκειται για καθοδηγούμενη ενέργεια  δύο προσώπων, από τους γνωστούς κι από το παρελθόν αυτοχρισθέντες ως ...πολιτικούς κηδεμόνες, θλιβερά απομεινάρια του παλιού καιρού».

Προσθέτει επίσης ότι οι δύο επικεφαλής κάλεσαν κοινή ολομέλεια «για να προλάβουν τη δική μας που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου και να ανακοινώσουν τη διενέργεια ψηφοφορίας για την ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου, όταν αυτό ήδη έχει συμφωνηθεί».

Ο κ. Βούζας επαναλαμβάνει ότι η παράταξή του είναι υπέρ των συνεργασιών, αλλά «με δημοκρατικούς όρους», χωρίς «κάθε τάση κηδεμονίας, ηγεμονισμού και πατερναλισμού».

Αναφέρει επίσης ότι «προχωράμε. Ενωμένοι, αποφασισμένοι, δυνατοί και πάντα με προτάσεις, αφήνουμε πίσω τη μιζέρια και τον μικροπολιτικαντισμό, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, χωρίς διχαστικά μηνύματα» και εύχεται «καλή τύχη σε αυτούς που επέλεξαν άλλο δρόμο».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back