Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αυτόφωρο για δύο νεαρούς

Εικόνα του άρθρου Αυτόφωρο για δύο νεαρούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/06/2017, 18:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο νεαροί ηλικίας 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.Οι δύο νεαροί Αλβανοί κατηγορούνται για έξι περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων, που έγιναν χθες τα ξημερώματα, στην Ελεούσα, στο Λυκόστομο και στην Κρανούλα Ιωαννίνων.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο ενώ στην κατοχή του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπρόσθετα μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους και τον εντοπισμό συνεργών τους.

…και για κλοπές από καταστήματα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 52χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, η 52χρονη Ελληνίδα κατηγορείται ότι πήρε από δύο εμπορικά καταστήματα διάφορα ενδύματα, κόβοντας τις ετικέτες.

Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη μονοκατοικίας 

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων Πρέβεζας, εξιχνίασαν υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στον Κερασώνα Πρέβεζας.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 67 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, εμπλέκονται σε διάρρηξη – κλοπή σε μονοκατοικία, που έγινε την 09/10-06-2017 στον Κερασώνα Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό και δύο tablet.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα tablet, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ η έρευνα ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back