Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αρχίζουν οι πανελλαδικές

Εικόνα του άρθρου Αρχίζουν οι πανελλαδικές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/06/2018, 10:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο πρώτο μάθημα για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις θα εξεταστούν σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Πρόκειται για το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, που συνηθίζεται να εξετάζεται πρώτο.

Αύριο Παρασκευή, 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στη Νεοελληνική Γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018.

Μηνύματα για τις πανελλαδικές έχουν αποστείλει όλοι σχεδόν οι φορείς, με… μικρή απόκλιση από τα τετριμμένα. Από τους εγχώριους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος λέει μεταξύ άλλων: «Η προσπάθεια αυτή είναι ούτως ή άλλως επιτυχής ανεξαρτήτως αποτελέσματος, επειδή προσφέρει μια πολύτιμη εμπειρία σε όλους σας. Ένα μάθημα ζωής για την προσπάθεια, το κουράγιο, τη δύναμη, την επιμονή και την υπομονή».

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας αναφέρει: «Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας σταθμός, μια πρόκληση, μια ευκαιρία, από τις πολλές που θα συναντήσετε μπροστά σας.  Συνεχίστε τον αγώνα σας, για να κατακτήσετε τη γνώση, να εκπληρώσετε τα όνειρα σας κι ελπίζω να καταφέρετε να χτίσετε ένα μέλλον καλύτερο από το παρόν που σας παραδώσαμε».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back