Ντοτη3 kordas piso topparkspiso
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άρτεμις Ρούτση: Στον δήμαρχο, λίγο πριν το Τόκιο

Εικόνα του άρθρου Άρτεμις Ρούτση: Στον δήμαρχο, λίγο πριν το Τόκιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2025, 16:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Άρτεμις Ρούτση, 15 ετών, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τα Γιάννενα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα γίνουν στο Τόκιο από τις 15 έως τις 25 Νοεμβρίου, στο τένις.

Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, την υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, τη συγχάρηκε και δήλωσε ότι θα τη στηρίξει «με κάθε δυνατό τρόπο» στην προσπάθειά της.

Ο κ. Μπέγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Η Άρτεμη είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Με δύναμη ψυχής, επιμονή και χαμόγελο, καταφέρνει να ξεπερνά τα όρια και να διεκδικεί τα όνειρά της. Ως Δήμος Ιωαννιτών είμαστε δίπλα της, περήφανοι για την εκπροσώπηση της πόλης και της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσει χαρά και συγκίνηση με την προσπάθειά της».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
drosia piso dodoni nea piso μαρκος