Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

ΑΡΠΙ: «Γενέθλια με ιδιωτικοποίηση»

Εικόνα του άρθρου ΑΡΠΙ: «Γενέθλια με ιδιωτικοποίηση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2020, 21:59

Η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα, για τον ένα χρόνο από την εκλογή του Μωυσή Ελισάφ στη δημαρχία, αναφέρει ότι «η Νέα Εποχή έχει μετατραπεί σε ‘Παλιά’, χωρίς να έχει γίνει τίποτε ουσιαστικό για το Δήμο, τις υπηρεσίες του, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, την νεολαία».

Αναφέρει επίσης ότι «η δημοτική αρχή προχώρησε ακόμη ένα βήμα στον συντηρητισμό και στην οπισθοδρόμηση, καθώς ταυτίστηκε και συμφώνησε πλήρως με τις πιο αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και πρακτικές (νομοθετήματα Θεοδωρικάκου) που έχουν συμβεί ποτέ στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Η παράταξη προσθέτει ότι «ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες και αφού πρώτα μεσολάβησε και η πανδημία του κορονοϊού και η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε το δικαίωμα λήψης σημαντικών αποφάσεων μόνο μέσω των επιτροπών, η δημοτική αρχή προχώρησε στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στην εκχώρηση μέρους της αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου σε ιδιώτες».  Κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι μπορούσε να κάνει προσλήψεις προσωπικού, αλλά προτίμησε τους ιδιώτες και ότι αγνοεί προτάσεις των εργαζόμενων και της αντιπολίτευσης.

«Αποδεικνύεται καθημερινά η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις ανάγκες που έχουν οι δημότες/ισσες στην εποχή μας», καταλήγει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back