ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αριστερή Παρέμβαση: πρόταση για συμβούλια στο Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου Αριστερή Παρέμβαση: πρόταση για συμβούλια στο Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2020, 23:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα, με αφορμή τις δια περιφοράς συνεδριάσεις, καταγγέλλει την πρακτική της δημοτικής αρχής και ζητάει δια ζώσης συμβούλια, με τήρηση των μέτρων ασφαλείας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ώστε να εξασφαλίζονται οι αποστάσεις.

«Η δημοτική αρχή, βυθιζόμενη στα προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα στελέχη της, καταλύει κάθε έννοια δημοκρατίας. Αγνοεί τις εκκλήσεις της αντιπολίτευσης να βρεθεί τρόπος για δια ζώσης συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων και συνεχίζει στον ίδιο, ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο που ξεκίνησε, όταν εναγκαλίστηκε με το αυτοδιοικητικό πραξικόπημα Θεοδωρικάκου» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σημειώνει ακόμα ότι «η δημοτική αρχή κάνει δύο πράγματα, με τη δικαιολογία της ‘έκτακτης ανάγκης’: Από τη μια αποκλείει και βάζει στον πάγο κάθε έννοια δημοκρατικού διαλόγου, κάθε προσπάθεια ελέγχου και κριτικής του έργου της από την αντιπολίτευση και από την άλλη εξυπηρετεί εμμονικά και αποκλειστικά ιδιωτικά συμφέροντα».Ζητάει επίσης να γίνουν άμεσα προσλήψεις και να στελεχωθούν οι δημοτικές υπηρεσίες και να μην παραχωρηθούν λειτουργίες και υπηρεσίες σε ιδιώτες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back