Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Απολύμανση στο υποθηκοφυλακείο

Εικόνα του άρθρου Απολύμανση στο υποθηκοφυλακείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2020, 09:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένας πολίτης που επισκέφθηκε το υποθηκοφυλακείο Ιωαννίνων στις 24 Αυγούστου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό, το ίδιο και η σύζυγός του, στις 26 Αυγούστου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί το γεγονός, καθώς, μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια Ηπείρου, έκανε χτες απολύμανση στο χώρο. Η Περιφέρεια είχε ήδη κάνει την ιχνηλάτηση, ωστόσο, όπως τονίζει, «δεν είναι σαφές πότε επισκέφθηκε ο πολίτης το Υποθηκοφυλακείο καθώς δεν είχε καταγράψει το όνομα του στον κατάλογο εισερχομένων του Υποθηκοφυλακείου».

Συμπληρώνει ότι «η ανίχνευση κατέληξε ότι το κρούσμα φορούσε μάσκα συνεχώς, έκανε ολιγόλεπτη έρευνα βιβλίων, δεν προσέγγισε κανέναν χωρίς μάσκα και σε μικρή απόσταση».

Ο ΔΣΙ αναφέρει επίσης:

Απαιτείται ψυχραιμία, τήρηση των μέτρων απ' όλους προς όλους και υπευθυνότητα.

Ορθή χρήση μάσκας-αντισηπτικό-περιορισμένες επαφές-τήρηση αποστάσεων.

Καλεί τους δικηγόρους να μεριμνούν για τη συμπλήρωση του ονόματος κατά την είσοδο στο Υποθηκοφυλακείο και να σταματούν κάθε δραστηριότητα αν προκύψει αδιαθεσία, πυρετός ή αν υπάρχει κρούσμα στην οικογένεια.

Τέλος, σημειώνει: «Σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα κάθε συνανθρώπου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
Τζες
Αφού οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι δεν γράφουν όνομα, είναι υπεράνω. Βιάζονται να πάμε για καφέ και πρ στους πεζόδρομους πάνω στις διαβάσεις των τυφλών
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back