Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αποκαθιστούμε τις αδικίες σε αστυνομία-πυροσβεστική»

Εικόνα του άρθρου «Αποκαθιστούμε τις αδικίες σε αστυνομία-πυροσβεστική»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2018, 23:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στα Γιάννενα βρέθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, επισκεπτόμενη το αστυνομικό μέγαρο, μαζί με τον αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, αρχηγό της ΕΛΑΣ, αλλά και το βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Στέφο. «Φιλοδοξούμε σε μια καλύτερη συζήτηση και εξειδίκευση ανά περιοχή. Ξεκινήσαμε από την Ήπειρο, θα το συνεχίσουμε και σε όλη την Ελλάδα. Ο άμεσος διάλογος της πολιτικής ηγεσίας και των ανθρώπων που είναι καθημερινά στο δρόμο, είναι αυτό που θα δώσει τα καλύτερα εχέγγυα επιτυχίας σε αυτό το εγχείρημα», δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Γεροβασίλη.

Η υπουργός και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ συνομίλησαν με το προσωπικό και συζήτησαν ζητήματα όπως το σχέδιο «Περσέας», εκτιμώντας ότι υπάρχουν «σημαντικά αποτελέσματα για τη μείωση της μικροπαραβατικότητας».

Για τα θέματα της Ηπείρου, η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι «αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά» το θέμα των ναρκωτικών και προανήγγειλε διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια θερμικών καμερών για την καλύτερη επιτήρηση των χερσαίων συνόρων.

Η υπουργός έκανε και λίγες… προεκλογικές παρεμβάσεις, υπενθυμίζοντας ότι επί υπουργείας Κυριάκου Μητσοτάκη «καταργήθηκαν χιλιάδες οργανικές θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ».

«Σταδιακά θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική», τόνισε.

Συναντήθηκε επίσης με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων και του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου – Κέρκυρας.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back