Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από απορρίμματα μέχρι τραπεζοκαθίσματα

Εικόνα του άρθρου Από απορρίμματα μέχρι τραπεζοκαθίσματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2019, 16:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σύσκεψη με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας είχε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Στη σύσκεψη, η οποία έγινε με σκοπό τον καθορισμό των προτεραιοτήτων για το επόμενο διάστημα, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και ο γενικός γραμματέας του Δήμου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες και οι επιχειρηματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία διάκρισης ή μεροληψίας. Ζήτησε δε από τη Δημοτική Αστυνομία να συμβάλλει με συστάσεις κυρίως προς τους επιχειρηματίες για την ορθή εναπόθεση των απορριμμάτων ώστε να βελτιωθεί η εικόνα ειδικά σε ορισμένα σημεία της πόλης όπου παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση.

Παράλληλα θα δοθεί βαρύτητα στους πεζοδρόμους και την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων ώστε να μην καταλαμβάνεται η διάβαση για άτομα με αναπηρίες ενώ θα πρέπει να τηρείται το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Τέλος ζήτησε την εντατικοποίηση της προσπάθειας της Δημοτικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στην πόλη, ειδικά εκείνων που προκαλούνται από διπλοπαρκαρίσματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back