Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Απάντηση στο νέο πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ

Εικόνα του άρθρου Απάντηση στο νέο πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2019, 21:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Πέτρος Παλάσχας, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, απαντάει στην ανακοίνωση της νέας διοίκησης του κέντρου, σε ό,τι αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη ρύθμιση των χρεών προς το ΠΕΑΚΙ.

«Με λύπη μου διάβασα την πρώτη ανακοίνωση που υπογράφει ο κ. Παντελής Κολόκας ως πρόεδρος της Ε.Δ.του ΠΕΑΚΙ στην τελευταία παράγραφο της οποίας αναφέρει: ‘Στο θέμα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ η πίεση με κάθε μέσο, (το οποίο άγγιζε και τα όρια του παρανόμου) αναζητώντας την εύκολη λύση, αυτή της διάλυσης του ιστορικού σωματείου της πόλης, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους’¨αναφέρει ο κ. Παλάσχας.

Θεωρεί ότι οι αναφορές της νέας διοίκησης για «πιέσεις στα όρια της παρανομίας» και «διάλυση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» είναι «απαράδεκτες και θιγούν την απελθούσα Επιτροπή Διοίκησης (για την οποία να του θυμίσω ότι σε κατ’ιδίαν συζητήσεις είχε εκφράσει την άποψη ότι επιτέλεσε σημαντικό έργο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης κτλ.)» και καλεί το νέο πρόεδρο κ. Κολόκα να ενημερώσει δημόσια «για τις ενέργειες εκείνες που κινούνταν στα όρια της παρανομίας έτσι ώστε το ΠΕΑΚΙ να εισπράξει τις οφειλές που η ίδια η ΠΑΕ είχε συμφωνήσει να πληρώνε, εκτός και αν ο κ. Κολόκας θεωρεί παράνομο μία διοίκηση αθλητικών χώρων να ζητά από μια ΠΑΕ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να πάρει τα χρήματα τα οποία θα επιστρέψουν και πάλι στις εγκαταστάσεις είτε με μορφή έργων είτε με το να πληρωθούν πάγιες ανάγκες» και να «εξηγήσει από πού προκύπτει η διάθεση της προηγούμενης διοίκησης να οδηγήσει σε διάλυση των ιστορικό σύλλογο».

Ο κ. Παλάσχας αναφέρει ακόμα ότι «για πολιτικούς κυρίως λόγους (ψήφους κοινώς, από την δεξαμενή των φιλάθλων) η είσπραξη των οφειλών της ΠΑΕ δεν γίνονταν παλαιότερα ή πραγματοποιούνταν σε ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν κάλυπτε ούτε καν τις ‘ζημιές’ που είχαν γίνει από αυτήν σε ρεύμα, νερό κτλ».

Τέλος, σημειώνει μεταξύ άλλων, ευχόμενος καλή επιτυχία στη νέα επιτροπή διοίκησης: «Ελπίζω μόνο η δουλειά που επιτεύχθηκε να μην πάει χαμένη εξαιτίας ρεβανσιστικών νοοτροπιών που σίγουρα δεν θα ωφελήσουν την πόλη και τον κόσμο του αθλητισμού».


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back