Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Απάντηση με παροιμίες

Εικόνα του άρθρου Απάντηση με παροιμίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2019, 17:13
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η δημοτική αρχή συνεχίζει την κόντρα με την αξιωματική αντιπολίτευση, απαντώντας με παροιμία στην ανακοίνωσή της Ενότητας Πολιτών και ρίχνει σε αυτή το φταίξιμο για τα σκουπίδια και το πρόβλημα αποκομιδής: «Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Η δημοτική αρχή τοποθετεί το πρόβλημα «στα τελευταία πέντε χρόνια» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της και επιμένει στη λύση που πρότεινε και απορρίφθηκε, για την εκχώρηση της αποκομιδής «σε ιδιώτες, σε όλες τις δημοτικές ενότητες».

Υπενθυμίζει στον Θωμά Μπέγκα ότι επί των δημαρχιακών του ημέρων την αποκομιδή την έκαναν ιδιώτες σε Μπιζάνι και Παμβώτιδα και αρνείται .

Επίσης, του καταλογίζει ακόμα και την καθυστέρηση στις προσλήψεις, λέγοντας ότι «αφού όλα ήταν έτοιμα γιατί δεν ολοκλήρωσε την διαδικασία ο ίδιος, μέχρι το τέλος Αυγούστου, όταν γνώριζε ότι σε μικρό χρονικό οι συμβάσεις με τους ιδιώτες στην Παμβώτιδα και το Μπιζάνι λήγουν», αλλά αντίθετα, ήταν απασχολημένος «να τρέξει τον διαγωνισμό εκατομμυρίων για την διαχείριση της λυματολάσπης και να προσλάβει Γενικό Διευθυντή στην ΔΕΥΑΙ».

Τέλος, αρνείται κάθε ευθύνη, παρότι αυτή διοικεί το Δήμο Ιωαννιτών και λέει ότι «ο κ. Μπέγκας άφησε πίσω του ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καθαριότητα. Οι σωροί των απορριμμάτων αποτελούσαν αναπόσπαστη εικόνα της καθημερινότητας» και αναφέρει ότι «η σημερινή δημοτική αρχή έχει αναλάβει τις ευθύνες της και η προσπάθειά της για λύση των προβλημάτων αυτών είναι συνεχής και αδιάκοπη».

Τα σκουπίδια πάντως, παραμένουν ως πρόβλημα χωρίς λύση…

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back