Oikonomou pisoi

Απαντήσεις στη Ζίτσα για τη λίμνη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2019, 17:28

Η δημοτική αρχή Ζίτσας απαντάει στην ανακοίνωση της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» σχετικά με την απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου.

Λέει αφενός ότι έχει οριστεί συνεδρίαση για το προεδρικό διάταγμα, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου. Βέβαια, η 21η του μήνα είναι η τελευταία για τη δημόσια διαβούλευση. Η δημοτική αρχή τονίζει ότι έχει ήδη αποστείλει τις προτάσεις στο υπουργείο, όπως αυτές προέκυψαν από συνεδρίαση του συμβουλίου.

Για το διορισμό του δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου στη διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης τονίζει ότι «θα περιμέναμε να συγχαρούν όχι το Δήμαρχο, αλλά την κυβέρνηση και την Π.Ε.Δ. γιατί επέλεξαν να εκπροσωπείται ο Δήμος Ζίτσας στο Φορέα, τη στιγμή που άλλοι εκφράζουν την πικρία τους για τη μη συμμετοχή τους».

Τέλος, για την υποβολή μελετών, η δημοτική αρχή λέει ότι «ασκεί διοίκηση με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και όργανα και δεν συναποφασίζει με την αντιπολίτευση».  

Και για να ολοκληρωθεί η… σωστή προεκλογική ανακοίνωση, η δημοτική αρχή γράφει και μια παροιμία: «Οι πολλές οι μαμές βγάζουν το παιδί στραβό»  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back