Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναζητείται 39χρονη για κλοπή

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2016, 18:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, υπόθεση κλοπής τσάντας από μια 58χρονη Ελληνίδα στα Γιάννενα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος μιας 39χρονης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση προανακριτικού υλικού, η 39χρονη το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου μέσα σε εμπορικό κατάστημα στα Γιάννενα, αφαίρεσε τσάντα της 58χρονης, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Συνελήφθη 24χρονος φυγόποινος στην Κακαβιά 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back