Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 9-04-2021, 14:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τις μελέτες και τη χρηματοδότηση για τη συντήρηση και αναβάθμιση των γυμναστηρίων σε τρία σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ιωαννιτών ενέκριναν οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του κράτους).

Πρόκειται για τα γυμναστήρια στο 1ο Γυμνάσιο, στο 6ο ΕΠΑΛ και στο 3ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών που θα εκτελεστούν, ανέρχεται στις 440.000 ευρώ. Οι πιστώσεις προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η δημοπράτηση των εργασιών θα γίνει από τις «Κτιριακές Υποδομές» μέσα στον Μάιο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στις σχολικές μονάδες αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο. Πέρα από τις άμεσες παρεμβάσεις που υλοποιεί με δικά του μέσα και μέσω των Σχολικών Επιτροπών αναζητά κάθε χρηματοδοτική πηγή για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται ριζική ανακαίνιση» τονίζει το Δημαρχείο.

Με την ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει τις ευχαριστίες του στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και στον διευθύνοντα σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών» Θανάση Γιάνναρη για τη δρομολόγηση των παρεμβάσεων αυτών. Στον κατάλογο των ευχαριστιών, συμμετέχει και η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ την οποία το Δημαρχείο ευχαριστεί επειδή «συνέδραμε από την πλευρά της ώστε να υπάρχει η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη».

Το συμπέρασμα εκ μέρους της δημοτικής αρχής είναι: «Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η συνεργασία και ο συντονισμός μπορεί να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα».

 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa