ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αμυράς-Ελισάφ, σε κλίμα συνεργασίας

Εικόνα του άρθρου Αμυράς-Ελισάφ, σε κλίμα συνεργασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2021, 13:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με την ιδιότητα πια του υφυπουργού Περιβάλλοντος, ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς είχε ένα γεμάτο σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου συναντήθηκε με δημοτικές αρχές και περιφερειακή αρχή.

Οι συναντήσεις αυτές ήταν κυρίως εθιμοτυπικές, παρά ουσίας. Ο κ. Αμυράς συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ, με τις δύο πλευρές να διαβεβαιώνουν για την «αγαστή συνεργασία».

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του Δημαρχείου, στη συνάντηση έγινε συζήτηση τόσο για την αναβάθμιση του λιμναίου οικοσυστήματος της Παμβώτιδας όσο και για την ανάδειξη της παραλίμνιας περιοχής. Ο δήμαρχος ενημέρωσε εκ νέου για το χρόνιο αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, τον ενημέρωσε και για την πρόταση ανάπλασης του πάρκου Πυρσινέλλα, με τη διαχειριστική μελέτη να έχει κατατεθεί προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει να προωθηθούν ζητήματα της πόλης και της περιοχής και ότι θα είναι «άμεσος συνεργάτης του Δήμου» και ο δήμαρχος, από την πλευρά του, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κ. Αμυράς «θα κάνει το καλύτερο για τα θέματα του τόπου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3