Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Άλλο Πνευματικό, άλλο… ΟΚΠΑΠΑ;»

Εικόνα του άρθρου «Άλλο Πνευματικό, άλλο… ΟΚΠΑΠΑ;»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/06/2020, 18:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Άμεση ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Ακονίδου και τις δηλώσεις για προσφυγή κατά του πρώην προέδρου, Κώστα Γκόγκου.

Η παράταξη επαναλαμβάνει τη θέση της ότι αιρετοί που καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στο πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων πρέπει να αμείβονται για τις υπηρεσίες τους, με βάση το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος.

Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Γκόγκος έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για να διεκδικήσει τα χρήματα και ότι «δεν έχει κάνει τίποτα παράνομο, ούτε ηθικά μεμπτό, ασκώντας το δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, ζητώντας λύση για μια υπόθεση που τον αφορά».

Επίσης, απαντάει στην ατάκα της κας Ακονίδου περί αμισθί υπηρεσίας στον πολιτισμό του τόπου, λέγοντας ότι… δεν συμμερίζονται τη θέση της άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής:

«Μόλις πρόσφατα στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΠΑΠΑ, το οποίο αναφέρουμε ως παράδειγμα, ήρθε εισήγηση για τον καθορισμό αποζημίωσης του προέδρου και του αντιπροέδρου, την οποία, φυσικά και οι εκπρόσωποι της παράταξή μας στο Δ.Σ. υπερψήφισαν, πιστοί στην διακηρυγμένη θέση μας» τονίζει και προσθέτει, δηκτικά: «Μάλλον η ‘τιμή που δεν μετριέται σε ευρώ’ αφορά μόνο το Πνευματικό Κέντρο κι όχι τον ΟΚΠΑΠΑ».

Τέλος, καλεί την κα Ακονίδου να καταθέσει δημόσιο απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας της και «να αλλάξει την ατζέντα της και από την παραπολιτική να επιστρέψει στην πολιτική».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back