Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άλλο ένα καλοκαίρι με μαθήματα ελληνικών

Εικόνα του άρθρου Άλλο ένα καλοκαίρι με μαθήματα ελληνικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/06/2018, 17:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ολοκλήρωσε με μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση το 24ο πρόγραμμα  Ελληνικής Γλώσσας για αλλοδαπούς υποτρόφους του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, την περασμένη Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρύτανης Γιώργος Καψάλης, ο αναπληρωτής πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης (απερχόμενος και επόμενος δηλαδή), η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Μαρία Λεκάκου και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου.

Επίσης, το παρών έδωσε ο Κυριάκος Αθανασίου, πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), κ. Κυριάκος Αθανασίου και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Προγραμμάτων Διεθνών Υποτροφιών του Ι.Κ.Υ. Φώτης Αθανασόπουλος,

Ο κ. Καψάλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρωτοβουλία της πρυτανείας να επισκεφθούν οι υπότροφοι Δήμους των Ιωαννίνων. Ο κ. Αθανασίου,

αναφέρθηκε στην «πολυετή και αγαστή συνεργασία» του ΙΚΥ με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ εξέφρασε την ευχαρίστηση και ικανοποίησή του για την «υποδειγματική υλοποίηση του προγράμματος».  

Οι υπότροφοι παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα, απήγγειλαν ελληνικά ποιήματα και πρόβαλαν φωτογραφίες από τις εκδρομές στις οποίες συμμετείχαν, ενώ χόρεψαν και ελληνικούς παραδοσιακούς χορού.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back