«Αλληλοσυμπληρώνονται Καχριμάνης-Ριζόπουλος»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2019, 17:41

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο επιτίθεται κατά των υποψηφίων περιφερειαρχών Καχριμάνη-Ριζόπουλου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα ονειρεύεται ο φανατικός οπαδός του θατσερισμού Α. Καχριμάνης αλλά δεν τα λέει δημόσια και προτιμάει να τα εφαρμόζει σταδιακά χτίζοντας τις πελατειακές του σχέσεις, τα λέει ο Σπ. Ριζόπουλος στην προεκλογική του εκστρατεία».

Προσθέτει ακόμα ότι «τα ποσοστά της που είναι από τα υψηλότερα στην Ελλάδα, μειώνονται μόνο και μόνο με τους μισθούς πείνας που δίνει η εστίαση και τα οκτάμηνα της ελεημοσύνης-διάλειμμα στη μόνιμη ανεργία που μοιράζουν. Την ίδια ώρα, η Ήπειρος είναι πρωταθλήτρια στις τραπεζικές καταθέσεις καθώς το ντόπιο κεφάλαιο είναι από το πλουσιότερο στην Ελλάδα. Το ξέρουν άλλωστε οι δύο υποψήφιοι της ΝΔ, αφού αυτό το κεφάλαιο τους στηρίζει και τους δύο» και καταλήγει: 

«Ας αφήσουν όλοι τα παραμύθια περί της πιο φτωχής περιοχής της Ελλάδας και της Ευρώπης που αναπαράγουν όχι μόνο οι συνδυασμοί της ΝΔ, αλλά και οι υπόλοιποι συνδυασμοί για να δικαιολογήσουν τις πολιτικές τους γραμμές».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back