Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αλληλεγγύη εναντίον κοινωνικής αποσύνθεσης»

Εικόνα του άρθρου «Αλληλεγγύη εναντίον κοινωνικής αποσύνθεσης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 20:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στον «τελευταίο λόγο» ενόψει της ευρωκάλπης της Κυριακής, οι τρεις από τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, ήτοι οι Χρήστος Μαντάς, Μερόπη Τζούφη και Γιάννης Στέφος, μαζί με τον Χρήστο Γρίβα από την εκλογική επιτροπή, κάλεσαν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

«Χωρίς πισογυρίσματα» είπε ο κ. Γρίβας, ενώ η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη αναφέρθηκε ξεχωριστά στους νεότερους ψηφοφόρους, υπενθυμίζοντας ότι πλέον ψηφίζουν και οι 17 ετών. «Η νέα γενικά πρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές» είπε, υπενθυμίζοντας ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν θεσπίσει τον «υποκατώτατο μισθό» και ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατάργησε. Αναφέρθηκε ακόμα στα μέτρα αναστολής της «φυγής επιστημόνων» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα».

Ο κ. Στέφος έθεσε το δίλημμα «ποιες δυνάμεις θέλουμε να διοικήσουν την Ευρώπη και πού να την πάνε», προσθέτοντας ότι «οι δυνάμεις της Δεξιάς ζητούν ρεβάνς».

Τέλος, ο κ. Μαντάς είπε πως η βασική αντίθεση ως εκλογικό δίλημμα είναι η «Ευρώπη της αλληλεγγύης απέναντι στην Ευρώπη της κοινωνικής αποσύνθεσης και είπε και αυτός πως «η κοινωνική πλειοψηφία θα δώσει απάντηση στη ρεβανσιστική Δεξιά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back