Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Άλλη μια χρονιά επιδότηση εισιτηρίου

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια χρονιά επιδότηση εισιτηρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2018, 02:31
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μόνο η δημοτική αρχή ψήφισε τη νέα σύμβαση επιδότησης εισιτηρίου με το αστικό ΚΤΕΛ, καθότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έκφρασαν διάφορες αντιρρήσεις. Ακόμα και περσινά «λευκά» στην ίδια συζήτηση, μετατράπηκαν σε αρνητικές ψήφους φέτος.

Ο εισηγητής, αντιδήμαρχος Οικονομικών Θωμάς Γιωτίτσας, είπε μεταξύ άλλων ότι «το μέτρο αγκαλιάστηκε από τους πολίτες και η εταιρία τήρησε τις δεσμεύσεις της» και πως το σχέδιο για φέτος προβλέπει μεταξύ άλλων, επιπλέον 5 στάσεις (συν 10-12 που θα φτιάξει ο Δήμος) και 140.000  ευρώ για 12 μήνες, για την επιδότηση εισιτηρίου. Ο κ. Γιωτίτσας ήταν συγκαταβατικός και στη δευτερολογία του, λέγοντας ότι αρκετές από τις παρατηρήσεις που επισήμαναν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έχουν βάση, αλλά τόνισε ότι μπορούν να εφαρμοστούν στη συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ.

Ο Νίκος Γκόντας τόνισε ότι η παράταξή του είχε καταθέσει προτάσεις πέρυσι. «Διαπιστώνουμε ότι δεν υιοθετήθηκαν κάποιες από τις προτάσεις μας, οπότε ψηφίζουμε κατά» είπε.

Ο Λάζαρος Νάτσης, καταψήφισε επίσης λέγοντας ότι «δεν γίνεται να μην βελτιστοποιούνται τα δρομολόγια», ενώ ο Άρης Μπαρτζώκας που πέρυσι είχε ψηφίσει λευκό, φέτος ψήφισε κατά και τόνισε ότι «δεν βελτιώθηκαν τα πράγματα». Λευκό ψήφισε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάκης Τασιούλας, και κατά ο Βασίλης Καφαράκης της ΔΡΑΣΥ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το ελληνικό δημόσιο καλύτερος τροφοδότης του ιδιώτη. Ψηφίζουμε κατά, γιατί υπάρχουν μια σειρά απαράδεκτα πράγματα και εμείς τα χρηματοδοτούμε».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back