Oikonomou pisoi

Άλλη μια συνάντηση εργασίας για τη λίμνη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/10/2021, 13:47

Την ενεργοποίηση και τους επόμενους μήνες των μικτών κλιμακίων για την αποτροπή περιστατικών ρύπανσης όπως και τη συνέχιση της πραγματοποίησης διερευνητικών δειγματοληψιών στα νερά της λίμνης αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στην 5η συνάντηση εργασίας για την περιφρούρηση της λίμνης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βασίλης Βλέτσας, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Φίλιππας Φίλιος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου-Θηροφυλακής, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης/Διεύθυνσης Υδάτων, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων/Τμήμα Βιολογίας και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων.

«Κάνουμε συνεχή  προσπάθεια για την προστασία του Λιμναίου Περιβάλλοντος. Υπάρχει διαρκής και στενή συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών με  την συντριπτική πλειοψηφία των φορέων και των συλλόγων που σχετίζονται με το περιβάλλον στην πόλης μας. Η συστηματική παρακολούθηση της Λίμνης έχει ορατά αποτελέσματα τα οποία πιστοποιούν πια και οι δειγματοληπτικές μετρήσεις. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση να δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε δίπλα μας τους ενεργούς δημότες προκειμένου να αποτρέπουμε κάθε εστία ρύπανσης από όπου και αν προέρχεται», ανέφερε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Στο μεταξύ, στα τέλη Οκτωβρίου θα γίνει στα Γιάννενα συνέδριο του Δικτύου των Πόλεων με Λίμνες

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back