Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άλλη μια προσχώρηση από το χώρο της ΝΔ

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια προσχώρηση από το χώρο της ΝΔ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2018, 17:46
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άλλο έναν αυτοδιοικητικό του χώρου της ΝΔ «καταγράφει» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, τον Τάκη Παππά, ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας.

Μετά το σύντομο θόρυβο του «σχίσματος» στα Γιάννενα, καθώς η επίσημη ΝΔ δεν επέβαλε πρακτικά κυρώσεις στους «αποστάτες», ελέω επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, ο κ. Παππάς γίνεται ο πρώτος υποψήφιος για Δήμο που «προεκτείνει» την παράταξη Ριζόπουλου στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης.

«Προχωρώ σε αυτήν την κίνηση γιατί είμαι πεπεισμένος ότι τα προβλήματα του τόπου μου, της Πρέβεζας, ξεπερνούν πλέον τα όρια και την δικαιοδοσία του Δήμου Πρεβέζης. Είναι πολύ πιο σύνθετα και απαιτούν συνεργασίες ευρύτερες σε επίπεδο Περιφέρειας για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά» τόνισε ο κ. Παππάς, μεταξύ άλλων.

Ο δε κ. Ριζόπουλος είπε ότι «ο Δημήτρης Παππάς έχει αποδείξει μέσα από το έργο και την διαχρονική αυτοδιοικητική του πορεία τις τελευταίες δεκαετίες πως τιμά τον τόπο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και θέτει στο επίκεντρο την Πρέβεζα και τα προβλήματα της, που επί 16 χρόνια υπηρέτησε ως νομαρχιακός σύμβουλος».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back