ΕΛΛΑΔΑ

Αλ. Τσίπρας: «Καλοδεχούμενη» η πρόταση δυσπιστίας

Εικόνα του άρθρου Αλ. Τσίπρας: «Καλοδεχούμενη» η πρόταση δυσπιστίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2018, 19:11
ΕΛΛΑΔΑ

Με τη φράση «είναι καλοδεχούμενη και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να την εφεύρουμε» απάντησε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας στην πρόταση δυσπιστίας, την οποία κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός αποκάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη «θλιβερό φερέφωνο του πραγματικού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά», ενώ επιτέθηκε και κατά του πρώην προέδρου της ΝΔ ότι έχει μεγάλες ευθύνες για το ζήτημα του ονόματος της πΓΔΜ, είχε το θράσος να σηκώσει τη σημαία τού υπερπατριωτισμού και παριστάνει τον θεματοφύλακα αξιών του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ επιτέθηκε λυσσαλέα και στους δύο την εποχή που ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη και τους ζήτησε να αποχωρήσουν από την πολιτική ζωή του τόπου.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα τελευταία προαπαιτούμενα της Δ' αξιολόγησης έκανε λόγο για μία ιστορική στιγμή της Ελλάδας, με την προσεχή έξοδο από τα μνημόνια.

«Σήμερα ψηφίζουμε για τελευταία φορά τα τελευταία μέτρα της τελευταίας αξιολόγησης του τελευταίου προγράμματος», σημείωσε, τονίζοντας ότι «τηρήσαμε της δεσμεύσείς μας και ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back